O meni

Jadranka Smiljić

Moja zgodba

Moj kvačkarski svet se razteza preko različnih izdelkov, ki jih ustvarjam s strastjo, ljubeznijo do podrobnosti in neskončno kreativnostjo.

Pred 11 leti sem se prvič srečala s kvačkanjem, ko sem želela svojemu sinu kvačkati unikatno kapico, ki bi se ujemala z njegovo najljubšo igračo. Od takrat dalje se moja strast do kvačkanja le še stopnjuje. Kvačkanje je zame več kot le ustvarjalni proces - je magična palčka, s katero lahko iz preje ustvarjam čarobne trenutke in razveseljujem druge.

Na spletni strani kvacka.si boste našli širok izbor mojih izdelkov, vključno z elegantnimi torbicami, toplimi pončoti, pisanimi kapami, mehkimi šali, ruti, igračami in unikatnimi dodatki za dom. Moji izdelki so minimalistični, uporabni in nosijo pomenljivost, ki se prepleta v vsakem šivu. Posebno pozornost namenjam kakovosti materialov, zato uporabljam predvsem trajnostne in naravne vlaknine, kot je vzdržljiv bombaž.

Moja ciljna skupina so osebe, ki cenijo ročno delo, izvirnost in unikatnost. Verjamem v individualizem, samostojnost ter ljubezen do ustvarjanja, zato so moji izdelki namenjeni vsem zrelim in kreativnim osebam, ki želijo izstopati iz množice in izraziti svojo osebnost skozi edinstvene kvačkane detajle.

Vesela sem, da imam na zalogi več kot +/- 100 izdelkov, ki so pripravljeni, da jih delim z vami.

Svojo strast do kvačkanja sem uspešno izkazala z dvema Guinnessovima rekordoma. Leta 2020 sem neprekinjeno kvačkala 28 ur in 5 minut, medtem ko smo leta 2022 s skupino Slovenija kvačka ustvarili svetovno največjo zbirko kvačkanih izdelkov - kar 212 kvačkanih grbov za vse slovenske občine in še preostalih 988 izdelkov v c2c tehniki. Poleg tega sem tudi vodja projekta in soustanoviteljica socialnega podjetja Zavod Ustvarjalno srce, ki promovira kvačkanje.

Na spletnem mestu kvacka.si vam ponujam izjemno izkušnjo kvačkanja, ki sega preko samo nakupa izdelkov. Preko bloga, delavnic in tečajev želim deliti svoje znanje in navdihovati druge, da se pridružijo čarobnemu svetu kvačkanja.

Vabim vas, da se pridružite moji skupnosti ustvarjalcev in skupaj ustvarimo nekaj resnično edinstvenega.

Želimo vas obvestiti, da naša spletna stran uporablja piškotke, da vam zagotovimo najboljše virtualno doživetje! Sprejmi Preberi več

Spletni piškotki